Болка во рбетот?

Болка во екстремитетите?

Болка во зглобовите?

Болка во рамената?

Укочен врат?

Болка во крстот?

Зуење во ушите?

Хроничен замор?

Отоци на нозете?

Несоница?

Главоболка?

Лошо телесно држење?

Симптоми
Најдобро е при првите симптоми на бол во рбетот, екстремитетите, зглобовите да се изврши консултација со специјалист за…
Методи на лечење
Во нашиот центар ги користиме различните комбинации за интензивна рехабилитација како што се: кинезиолошка мед...
* Сите полиња се задолжителни.
Ве молиме внесете го вашето име.
Ве молиме внесете го вашиот е-маил.
Внесете валидна емаил адреса.
Ве молиме внесете го вашиот телефон.
Ве молиме внесете ја вашата порака.